אז מה מאפיין את המטבח הארץ ישראלי האותנטי, זה שהיה קיים במאה ה-19?
זיתים, תאנים מיובשות, צימוקים, וחרוב.
גם גבינות, תפוחים, צנוברים ותמרים.
שמן זית, אורגנו ופיתה.
יש את הקובה שבעיקר אכלו אותה בגליל. גם שישליק עוף היה מאכל נפוץ.
אכלו גם חומוס, באבא גנוש, לבנה, סלט טבולה, זיתים וחמוצים וגבינה חצי-קשה.
ביהודה ושומרון אכלו מוסחאן, וגם מקלובה ומג'דרה.
אכלו גם מנסף, והרבה ריבות מענבים ומשמשים.
באיזור עזה אכלו Sumaghiyyeh, Qidra
וכן בארץ ישראל אכלו את ה- Quzi , Mandi
במאה ה-19 אכלו גם מלוח'יה ומרק עדשים.
זיתים, תאנים מיובשות, צימוקים, וחרוב.
גם גבינות, תפוחים, צנוברים ותמרים.
שמן זית, אורגנו ופיתה.
יש את הקובה שבעיקר אכלו אותה בגליל. גם שישליק עוף היה מאכל נפוץ.
אכלו גם חומוס, באבא גנוש, לבנה, סלט טבולה, זיתים וחמוצים וגבינה חצי-קשה.
ביהודה ושומרון אכלו מוסחאן, וגם מקלובה ומג'דרה.
אכלו גם מנסף, והרבה ריבות מענבים ומשמשים.
באיזור עזה אכלו Sumaghiyyeh, Qidra
וכן בארץ ישראל אכלו את ה- Quzi , Mandi
במאה ה-19 אכלו גם מלוח'יה ומרק עדשים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.