יום שבת, 2 בפברואר 2019

צליאק

הלוציפרים לא מפסיקים לתכנן איך לעשות קופה על חשבון בריאות הציבור, עכשיו הם מתכננים להנדס את החיטה כדי שהיא תהיה אכילה לחולי צליאק, והרי חולי הצליאק נהיו חולים מלכתחילה בגלל שהמדענים שעבדו עבור מחפשי הרווחים השתמשו בקרינה ובשיטות כימיות פסולות על מנת לשנות לחיטה את המאפיינים הגנטיים. 
החיטה שאנחנו משתמשים בה כיום לא בריאה כלל, תוסיפו לכך את ריסוסי הראונדאפ המסרטנים והנה לכם מתכון לצליאק. 
ההנדסה הגנטית וטכנולוגיית קריספר של עריכה גנטית עדיין בחיתוליה והם רחוקים מאוד מלהיות בטוחים.
הבעיה שאנשים כיום חושבים שחידושים ופטנטים במזון זה כמו דגם חדש יותר של האייפון או המחשב שלהם, וכך מחשבתם מובילה אותם לשגות.
במזון זה בדיוק ההפך, ככל שמדובר על זרעים עתיקים יותר שלא עברו מניפולציה גנטית כך ערכם התזונתי טוב יותר.
חיטה אמיתית היא חיטת אמר כל היתר פסולים בכלל להיקרא חיטה מפני שמדובר בעשבים בעלי כרומוזומים שונים לגמרי.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.